Szeretettel köszöntelek a Dél - Amerika Kincsei közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Dél - Amerika Kincsei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Dél - Amerika Kincsei közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Dél - Amerika Kincsei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Dél - Amerika Kincsei közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Dél - Amerika Kincsei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Dél - Amerika Kincsei közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Dél - Amerika Kincsei vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
14 éve | G ANGEL | 0 hozzászólás
Empanada
Hozzávalók a tésztához:
1 kg liszt (0000)
10 dkg marhazsír (ha sütőben sütjük, kétszer ennyi kell bele)
1 dkg só
víz (szükség szerint)
a töltelékhez:
1 kg darált marhahús
50 dkg vöröshagyma
3 kemény tojás
5-6 dkg mazsola
újhagyma (szükség szerint)
3 kanálnyi zsír
4 dkg olaj
3 kanálnyi só
2 kanálnyi köménymag
2 kávéskanálnyi őrölt pirospaprika (édes)
sűrű húsleves (szükség szerint)
Először a tölteléket állítjuk össze. A vöröshagymát és az újhagymát apróra vágjuk.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu